dinsdag 28 juli 2009

Radioshack sponsort ploeg Armstrong

(Novum) - De Amerikaanse electronicaketen Radioshack is de hoofdsponsor van de nieuwe ploeg van Lance Armstrong. Dat maakten de Amerikaan en de nieuwbakken wielersponsor donderdagavond bekend. Hoe lang de winkelketen zich aan de nieuwe ploeg van Armstrong en ploegleider Johan Bruyneel verbindt, is niet bekend gemaakt.

Armstrong noemt Radioshack een logische partner. "Ze hebben alleen in de Verenigde Staten al meer dan vierduizend winkels. Dat geeft ons een geweldige mogelijkheid om de Livestrong-boodschap uit te dragen aan miljoenen mensen", verwijst de zevenvoudig Tourwinnaar naar het door hem opgerichte goede doel.
"Bovendien is in het wielrennen de technologie die we gebruiken erg belangrijk. Die helpt ons om te presteren. Het is voor mij belangrijk dat we een relatie aangaan met een bedrijf dat de rol die technologie in onze levens speelt, begrijpt", liet de zelfverklaarde Twitterfan weten.

Armstrong zal niet alleen als wielrenner de naam van zijn nieuwe sponsor uitdragen. In een persbericht van het Texaanse bedrijf staat dat hij 'vanaf 2010 as wielrenner, hardloper en triatleet in evenementen over de hele wereld uit zal komen voor Team Radioshack'.

Het komende jaar lijkt Armstrong zich volledig op het wielrennen te richten, want de nieuwe sponsor meldt ook dat de Tour de France volgend jaar op zijn programma staat.

Bron: Nieuws.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten